tiistai 19. huhtikuuta 2011

Koulutusmatkalla

Viime viikolla olin työpaikan koulutuksessa vieraalla paikkakunnalla. Pitkän luentopäivän jälkeen meillä oli juhlava illallinen hotellimme ravintolassa. Katselin mielenkiinnolla erästä nuorta ja komeaa tarjoilijaa, joka niin tyylikkäästi tarjoili ruokaa ja kaateli viiniä laseihimme. Hän oli pukeutunut muiden tarjoilijoiden tavoin mustiin tyylikkäisiin suoriin housuihin ja poletein varustettuun puseroon. Hän todella oli komea! Katselin salaa hänen leveää selkäänsä ja lihaksikkaita käsivarsia kun hän tarjoili ruokaa viereisiin pöytiin ja leikittelin ajatuksella että saisin kaadettua hänet sänkyyni. Se oli todellakin vain haave, eihän hänen kaatamisensa ollut todellisuudessa mitenkään mahdollista.

Ilta eteni kolleegojen kanssa syödessä ja seurustellessa. Olin juonut jo useamman lasin viiniä ruuan kanssa ja rohkenin katselemaan tarjoilijaa pitkään niin että hänkin kyllä huomasi sen. Hän ei ujostellut katsettani vaan vastasi siihen samalla mitalla. Ai että minä pidän miehistä, jotka uskaltavat flirttailla! Tämä mies oli varmasti flirttailun ammattilainen, sillä hän ei ollut suomalainen vaan hiusten- ja ihonväristä päätellen jostakin Etelä-Euroopasta. Sopivassa välissä iskin hänelle kevyesti silmää ja hän vastasi siihen. ”Ei voi olla totta!” ajattelin. Voisinkohan sittenkin saada hänet sänkyyni...

Kun hän tuli keräämään lautasia pöydästämme, hän kuiskasi korvaani ”You look very good.” Sanoin ”So do you!” ja sillä hetkellä tiesin että tuo mies olisi seuraavana yönä sängyssäni. Hassua oli, että kukaan seurueestamme ei ollut huomannut flirttiämme. Kerroin kuitenkin huonekaverilleni tulevan yön suunnitelmistani ettei hän säikähtäisi jos huoneestamme löytyisi mies :-)

Iltaohjelmamme muuttui vapaamuotoisemmaksi bändin alkaessa soittaa. Namitarjoilijani möi baaritiskillä drinkkejä ja kävin siinä välillä jututtamassa häntä. Hän kertoi olevansa töissä puoleen yöhön asti ja kysyin halusiko hän tulla työvuoron päätyttyä hotellihuoneeseeni. Tottakai hän halusi! Kerroin huoneen numeron ja sovimme että hän on siellä viisi yli kaksitoista.

Vähän jälkeen kahdentoista hotellihuoneeni oveen koputettiin. Riensin jännnittyneenä avaamaan ja olin pyörtyä kun näin kuinka komea hän oli pitkässä takissaan ja suorissa housuissaan. Suutelimme kiihkeästi heti vaikka emme olleet edes ehtineet sulkea ovea. Annoin sormieni kulkea hänen paksujen hiustensa seassa ja tunsin jo housujeni kastuvan... Hän sanoi tarvitsevansa suihkun pitkän työvuoron jälkeen joten riisuimme vaatteemme ja menimme yhdessä suihkuun. Kysyin hänen nimeään ja hän esitteli itsensä Andreaksi.

Hänen valtava ihana munansa sojotti pystyssä jo hänen riisuessaan ja leikittelin sillä suihkussa pesemällä sitä pitkään ja hartaasti. Hän hieroi suihkugeeliä rintoihini ja nautti silminnähden niiden ”pesemisestä”. Olimme täysin valmiita pitkään ja ihanaan seksileikkiin ;-) Ojensin hänelle kondomin, jonka olin hetkeä aikaisemmin ostanut hotellin respasta. Hän kysyi nauraen miksi olin ostanut ”babykondomeja”. Hän kertoi ettei tykännyt käyttää kortsua koska ne aina kiristivät ja litistivät hänen kalunsa. Ja niin tämäkin (ihan isoille munille tarkoitettu) kumi teki. Halusin kuitenkin käyttää sitä, sillä enhän ollut tuntenut tämän miehen kuin vaivaiset pari tuntia!

Pyörimme ja peuhasimme ympäri hotellihuonetta, ensin minun sängyssäni, välillä ikkunalaudalla vaikka miten päin ja lopulta myös huonekaverini sängyn jalkopäässä. Hotellihuoneessa oli parisänky, mutta seksileikkimme jäljiltä sängyt olivat liikkuneen erilleen ja vinoon ja huone oli ihan sekaisin. Välillä harastimme suuseksiä mutta toivomuksestani hän suurimmaksi osaksi pani minua ja lujaa. Sanoinkin hänelle että kuka vaan osaa nuolla pillua mutta harvoin saa noin hyvää munaa. Siinä kiihkeästi naidessamme kumi alkoi tuntua ikävältä ja nihkeältä. Koska Andrealla oli niin iso kyrpä, kumi ei edes pysynyt siinä kunnolla. Yhtäkkiä huomasin sen olevan poissa. Kysyin Andrealta ottiko hän kumin pois, mutta hän kielsi ottaneensa ja sanoi sen olevan sängyssä tai sisälläni tai kenties jossain muualla. En viitsinyt tuhlata aikaa käyteyn kondomin etsimiseen joten jatkoimme sekstaamista.

Juuri kun olimme peuhaamassa kaverini sängyn jalkopäädyssä, kuulin että huoneen ovi kävi ja työkaverini tuli. Hän sanoi menevänsä suihkuun ja alkavansa sitten nukkumaan. Sovimme että minä ja Andrea menisimme sen jälkeen kylpyhuoneeseen jotta kolleegani saisi nukkua rauhassa. Näin sitten teimmekin ja jatkoimme siellä iloista sekstaamista. Välillä hän pani minua takaapäin kylpyammetta vasten, välillä istuin kylpyhuoneen pöytätasolla ja hän nuoli pilluani. Istuin myös hajareisin hänen paksun munansa päällä hänen istuessa wc-pöntön päällä. Kun olimme kokeilleet kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin asennot, hän istutti minut wc-pöntön päälle ja istui itse ammeen reunalle. Hän sanoi haluavansa katsella kun leikittellen hieron klitoristani. Tein työtä käsketyä ja hän runkkasi samalla. Lopulta sain ihanan orkun ja hän tuli voihkaisten rinnoilleni. Kävimme vielä kahdestaan suihkussa kunnes hän lähti kotiinsa ja minä aloin raukeana nukkumaan. Huomasin että kolleegani oli järjestellyt huoneemme ja laittanut sängyt ojennukseen :-)

Aamulla etsiskelin sitä kadonnutta kondomia, sillä minua vaivasi mihin se oli voinut hukkua. Sitä ei löytynyt sängystä eikä lattialta. Menin suihkuun ja työnsin sormen syvälle sisääni tunnustellakseni olisiko se sittenkin jäänyt sisälleni. Sieltähän se löytyi pillustani ruttuisena! Kaivoin sen pois ja heitin roskiin, se siitä turvaseksistä :-D

2 kommenttia:

  1. Ihan vaan puhtaasta mielenkiinnota, mutta käykö tätä useinkin? :D tai vastaavaa?

    VastaaPoista
  2. No ei valitettavasti käy kovin usein ;-)Mutta tällaiset hetket ovat sitäkin herkullisempia silloin kun kohdalle sattuu......

    VastaaPoista