keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Isä ja poika

Lomailin tässä taannoin Lapin villissä hiihtokeskuksessa ystäväni kanssa. Illalla laittauduimme tuntikaupalla bilettämistä varten, samalla kun siemailimme vinkkua ja puhuimme, mistäs muusta kuin miehistä. Viimein pääsimme matkaan ja suuntasimme illanviettopaikkaan jonne saapuessamme sen tanssilattialla oli jo villi meininki. Suuntasimme oitis tanssimaan ja eipä aikaakaan kun minun ja ystäväni seuraan liittyi joukko ihania uroksia. Tanssimme heidän kanssaan ja välillä kävimme juomassa drinksut ja ihailemassa paikan muuta miestarjontaa. Toinen toistaan komeampia ilmestyksiä ja kaikki ihan hulvattoman iloisella päällä!

Ystäväni oli jo aikaa sitten häipynyt Etelä-Suomalaisten palomiesten mökille jatkoille, joten jatkoin illanviettoa yksin. Illan mittaan löysin itseni tanssimasta tuossa mainitsemassani miesporukassa. En vain jotenkin pystynyt poistumaan noiden kivojen miekkosten seurasta. Miesporukka pieneni kun väki alkoi pikkuhijaa hyytyä ja jäljelle jäi enää kaksi komeaa, hyväkroppaista miestä ja minä. Siinä tanssimisen välissä jutellessamme kävi ilmi, että jäljellä olevat kaksi miestä olivat isä ja poika. Eipä olisi kuuna päivänä uskonut! Sekä isä että poika olivat toi hyvän näköisiä, heillä oli ikäeroa vajaa 20 vuotta, poika oli minua 10v. nuorempi ja isä 10v. vanhempi.

Molemmat näyttivät olevan kiinnostuneita minusta ja mietinkin kuumeisesti, kumman valitsisin jatkoille hotellihuoneeseeni. Hirmuista flirttiä molempien kanssa, huh huh.... Onneksi minun ei tarvinut itse tehdä valintaa, sillä yhtäkkiä poika otti kiinni kasvoistani ja suuteli minua keskellä tanssilattiaa. Samalla sekunnilla isä otti ja poistui paikalta sanaakaan sanomatta.





Menimme ottamaan parit snapsit pojan kanssa ja siinä samalla hän kertoi että olivat isänsä kanssa todenneet molempien olevan kiinnostuneita minusta. He olivat päättäneet että antavat minun tehdä valinnan, mutta olivat huomanneet etten saa päätetyksi ja silloin poika oli päättänyt vähän edistää asiaa. Pian lähdimmekin sitten hotelliini. Matkalla ehdimme jutella ummet ja lammet ja tämä ihanan urheilullinen mies osoittautui tosi kivaksi ja fiksuksikin kaiken muun hyvän lisäksi!

Pääsimme huoneeseeni ja mies alkoi riisumaan minua. Olin huolella valinnut seksikkäät alusvaatteet laittautuessani iltaa varten, ja niillä tosiaankin oli vaikutusta tähän kiihkeään mieheen, jonka kalu pullotti kovana! Riisuin häneltä paidan ja housut ja polvistuin hänen etensä ja aloin leikitellen imeä hänen kaluaan. Hän aneli minua lopettamaan ettei tulisi vielä. Lopetin ja hyppäsimme sänkyyn peuhaamaan. Olimme milloin missäkin asennossa, enimmäkseen kuitenkin minä päällä, josta hän erityisesti piti. Hän sanoi että nyt voi kertoa kavereilleen että häntä on todellakin pantu ;-) Levähdimme välillä ja jatkoimme taas. Ilottelu oli kuitenkin lopetettava sillä ystäväni tuli hotelliin palomiehensä saattelemana. Vedimme peittoa suojaksemme ja jatkoimme kiehnäämistä vähän hillitymmin. Palomiehen oli tarkoitus lähteä takaisin mökilleen mutta hetken kuluttua ystäväni ja palomies alkoivatkin touhuilemaan viereisessä sängyssä, joten mekin sitten päätimme jatkaa omia hommiamme.

Välillä nukuimme hetken tosi lähellä toisiamme, mutta emme raaskineet tuhlata kallista aikaa nukkumiseen ja pian olimme taas sisäkkäin ;-) Aamu koitti kuitenkin liian pian ja miehen oli poistuttava omalle mökilleen. Myös palomies lähti omalle kämpilleen ja me ystäväni kanssa saimme tunteroisen aikaa nukkua ennen kuin hotellin aamiaisaika loppui. Aamiaisella olimme väsyneen ja räjähtäneen näköisiä, mutta ah, varmasti myös niin saaneen näköisiä :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti