tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa


Johtuukohan se pitenevästä päivästä vai linnunlaulusta että perjantaina oli tosi levoton olo. No onneksi olin sopinut treffit yhden nettikaverin kanssa. Hänen kanssa sovittiin että hän tulisi hakemaan minut autollaan läheiseltä parkkipaikalta. Ehdin vielä kotona ottaa muutaman lasillisen viiniä, meikata ja kuunnella hyvää musiikkia ennenkuin lähdin. Mies oli minulle ennestään täysin tuntematon , olimme vaihtaneet kuulumisia vain pari päivää sähköpostilla. Olin nähnyt kuvan hänestä, ihan mukavannäköinen mies. Puin takin päälleni ja tietenkin korkkarit, niihinhän miehet hullaantuvat. Auto oli ainoa parkkipaikalla ja siinä oli valot joten arvelin se olevan hänen ja istuin suoraan pelkääjän paikalle. Sovimme että ajaisimme keskustaan johonkin baariin juttelemaan, siihen mennessä en edes ollut luvannut hänelle mitään muuta.

Olen käynyt melko useilla sokkotreffeillä ja aikat monet ovat jääneet siihen yhteen kahvikupilliseen. Tässä miehessä oli kuitenkin sitä jotain, mikä sai minut jäämään hänen seuraansa pidemmäksi kuin kahvikupilllisen ajaksi! Joonas oli siisti, hyvännäköinen ja puhelias. Juttelimme baarissa töistä, omasta menneisyydestä, perheestä ja kaikista muistakin aiheista. Vihdoin sain siiderilasini tyhjäksi ja päätimme lähteä hänen asunnolleen. Joonas oli vasta muuttanut ja asunto oli siitä huolimatta viimeisen päälle laitettu ja siisti. Tällaisesta minä tykkään, näki että mies osasi huolehtia asioista. Istuimme vierekkäin sohvalla tietenkin vähän jännittyneinä molemmat. Tämä on sitä ihanaa esileikkiä kun kumpikin arvaa mihin ilta johtaa. Joonas aukaisi valkkaripullon josta hän kaatoi minulle lasillisen. No valkkaria kului vähän enemmänkin ja tunnelma kävi rennommaksi. Pian suutelimme ja silittelimme toisiamme. Kohta siirryimme makuuhuoneeseen ja riisuidumme.

Joonas oli ihan selvästi suuseksimiehiä, hän tykkäsi nuolla märän pilluni.  Enhän minäkään halunnut jäädä hyvästä paitsi, joten käänsimme itsemme 69-asentoon ja jatkoimme toistemme nuolemista ja imemistä. Loppujen lopuksi Joonas kuitenkin laukesi pilluuni ihan perinteisesti, johtui varmaan hyvin tehdyistä pohjatöistä ;-) Puimme vaatteet yllemme ja suunnittelimme lähtöä takaisin kaupungille. Joonas oli vielä ajokunnossa sillä minähän se lähinnä olin sitä valkkaria juonut. Pyysin Joonasta jättämään minut erään tanssiravintolan kohdalla pois autosta sillä minulla oli vielä meno päällä eikä aikomustakaan mennä kotiin nyhjöttämään.

Aluksi näytti siltä että ravintolan porukka oli aivan liian junttia ja humalaista mutta kohta bongasin kaksi kolmekymppistä siistiä miestä. Menin juttelemaan heidän kanssaan ja kohta ehdotinkin heille kimppakivaa. Ehdotus oli pojille varmaan ainutkertainen sillä he olivat vähän hämillään. Ravintola oli menossa kiinni joten mekin siirryimme ulos. Otimme taksin ja ajoimme asunnolleni. Laitoin kivaa musiikkia soimaan ja tarjosin pojille juotavaa. Kohta otin heitä molempia kädestä kiinni ja vedin heidät makuuhuoneeseen. Toinen kavereista aukaisi farkut ja otti seisovan kalun esille. Otin hänen kalun suuhuni, välillä pyysin toista kaveria mukaan juttuun mutta hän kieltäytyi. Monista pyynnöistä huolimatta tuo toinen kaveri ei tullut mukaan sänkyyn ja hän lähtikin taksilla kotiin. Onneksi minulle jäi edes yksi nuori mies sänkyyni. Aikamme puuhailtuamme mies laukesi suuhuni. Kello oli jo aamukuusi ja minulla jo väsytti mukavasti, olihan tuota jo tullut jumpattua aikalailla yhdeksi illaksi ja yöksi :-D

Seuraavana päivänä laitoin viestiä Joonakselle että ilta hänen kanssaan oli ollut ihana. Häneltä tuli vastaus että ei ollut ihana vaan Mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti