tiistai 5. huhtikuuta 2011

Naisen kanssa ja vähän miehenkin

Lähdimme taas kerran baarikierrokselle kavereiden kanssa. Olin sopinut myös ystäväni Jennin kanssa tapaavani hänet jossain vaiheessa iltaa, ja koska Jenni on bi niinkuin minäkin, tarkoituksenamme oli todentotta myös harrastaan seksiä. Hänestä ei kuitenkaan kuulunut mitään illan aikana, joten luulin että hän teki minulle oharit ja unohdin koko jutun.

Bongasin baarista vanhan tutun, Samin, jonka kanssa olen sutinoinut säännöllisen epäsäännöllisesti jo usean vuoden ajan. Joimme Samin kanssa ihania drinkkejä ja tarkoitus oli häipyä jossain vaiheessa luokseni harrastamaan seksiä. Olimme jo Samin kanssa lähdössä pois kaupungin hulinasta kun sain yllättäen tekstarin Jenniltä. Jenni kertoi olevansa baarissa joka sijaitsi kotimatkallani, suuntasimme siis Samin kanssa sinne. Kerroin matkalla Samille, että tapaaminen Jennin kanssa oli tärkeä minulle, koska olen bi ja tarkoituksenani ei todellakaan ollut vain jutella mukavia Jennin kanssa nyt, kun pääsisin pitkästä aikaa tapaamaan häntä. Sami oli ymmärtäväinen ja halusi tulla kanssani moikkaamaan Jenniä. Hän ei ollut ollenkaan pahoillaan siitä, että tavallaan ”vaihdoin” hänet kesken illan Jenniin.

Sami jäi istumaan yksin baaritiskille kun menin istumaan Jennin pöytään. Juttelimme innoissamme, suutelimme kiihkeästi ja päätimme lähteä kämpilleni. Luulin jo Samin lähteneen pois koko paikasta, mutta hän oli edelleen siellä ja liityi seuraamme. Luulin että hän vain saattelee meidät luokseni mutta hän pysyi itsepintaisesti seurasssamme ja tuli sisälle saakka. En viitsinyt ajaa häntä poiskaan koska olin jo tehnyt hänelle tämän ikävän vaihtotempun. Joimme vähän viiniä ja juttelimme porukalla niitä näitä kunnes päätimme mennä nukkumaan. Kysyin Samilta, olisiko hänellä mitään sitä vastaan että nukkuisimme Jennin kanssa kahdestaan sängyssäni. Sami sanoi, että hän voi nukkua missä vaan joten tein Samille pedin eri huoneeseen.

Laitoin makuuhuoneeni oven kiinni jotta saisimme Jennin kanssa sekstata rauhassa. Kikattelimme kuin pikkutytöt kun mietimme, mitä Sami mahtoi miettiä viereisessä huoneessa kun kuunteli sekstailumme ääniä. Ilta (tai pikemminkin yö) oli ihana kaikenlaisine tyttöjen välisine leikkeineen ja pian nukahdimmekin väsyneinä alasti saman peiton alle.

Aamulla heräsin puhelimen pirinään kun ex-panoni soitti ja kysyi miten iltani oli mennyt, johon vastasin: ”hyvin, Jenni nukkuu vieläkin vieressäni”. Hän ihmetteli vastaustani samalla kun kertoi kävelevänsä kohta ikkunani alta, oli varmaankin krapulapanon toivossa... Sanoin hänelle että ”katsoppas ikkunaani kun kävelet ohi niin vilkutamme sulle”. Kohta näin hänet jalkakäytävällä ja pyysin Jenniäkin moikkaamaan ex-panoani. Siinä sitten tissisillämme vilkuttelimme hänelle ikkunasta ja hän vilkutti takaisin (varmasti toivoen että pääsisi meidän kanssa samaan sänkyyn). Emme me voineet kuitenkaan ottaa enempäänsä miehiä kämpilleni ;-)

Harrastimme Jennin kanssa vielä kiihkeää aamuseksiä ja kun olimme menossa suihkuun, konkoili Samiki ylös sängystä. Kehoitin häntä olemaan kuin kotonaan, sillä meillä menisi suihkun jälkeen Jennin kanssa vielä hetki makuuhuoneessani. Sami nyökkäsi ja meni parvekkeelle tupakalle.

Jennin kanssa rakastellessani aloin jo pikkuhiljaa kaipaamaan munaa, sillä tuntui hassulta piehtaroida kiihkeästi sängyssä toisen ihmisen kanssa tuntematta mitään kovaa törröttämässä toisen jälkovälissä. Kun Jenni lähti kotiinsa passitin Samin sänkyyni ja sain vihdoinkin tuntea sisälläni isoa ja kovaa :-D Samilla ei mennyt kovin kauan aikaa laukeamiseen, olihan hän ollut tavallaan mukana esileikissä jo edelllisesstä illasta lähtien ;-) Nukahdimme Samin kanssa sylikkäin ja nukuimme vielä pitkään iltapäivään. Juuri ennen nukahtamistaan Sami tokaisi: ”Tässä se taas nähtiin että kärsivällisyys palkitaan aina!” :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti