sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Nautinnon ja kivun rajamailla

No niin, raskas työviikko takana ja perjantai-ilta vielä täysin avoinna. Tyttökaverini aikoi laittaa illalla jotain hyvää ruokaa, juomahan meille oli itsestäänselvyys. Sain juuri ja juuri raahattua itseni kaverini luo. Oli oikea syysmyrsky, hirveä sade ja tuuli. Mieli oli kuin maailmalopun edellä, mielessä kävi että tuleekohan tästä illasta yhtään mitään. Illanpäälle saatiin kuitenkin syötyä ja juotua hyvin, elämä näytti sittenkin voittavan : )

Tilasimme taksin hakemaan meidät ja suuntasimme paikalliseen pystybaariin joka oli pääasiassa miesten valloittama. Pidimme hauskaa työttöporukalla, heittelimme huulta ja nauroimme. Illan aikana tuli juotua useampi siideri, kummasti oli aina joku tarjoamassa. Jossain välissä olin ilmeisesti antanut puhelinnumeronikin jollekin ulkomaalaiselle mielelle. Päättelin tämän siitä kun seuraavana iltana joku "Carlos" yritti turhaan soitella minulle vähän väliä.


Loppuillasta tapasin vanhan panokaverini Mikon. Hänellä oli silmälasit päässä ja hän näytti tosi seksikkäältä. Iso, pitkä, komea kaveri, hyvinpukeutunut, vaaleat hiukset. Turvallisia nämä vanhat panokaverit, tietää ainakin mitä tulee saamaan, eikä tarvitse pelätä että ottaisi mukaan jonkun millimunan. Tiesin että Mikolla on hyvä muna, sopivan kokoinen rajuun seksiin.



Menimme taksilla Mikon kanssa minun kämpille. En edes oikein tarkkaan muista mitä kaikkea hommasimme silloin yöllä mutta aamulla huomasin että huonekalut olivat vaihtaneet paikkaa, osittain siitä syystä että Mikko harrastaa aikalailla aggressiivista seksiä. Pantiin edestä ja takaa, keittiön pöydällä ja nojatuolissa. Varmaan mukavaa katsottavaa naapureille, nimittäin sälekaihtimet olivat ylhäällä vielä aamullakin.

Nukuimme aamulla  Mikon kanssa pitkään, eihän hänellä minnekkään kiirettä ollut koska hänen tyttöystävänsä asui toisessa kaupungissa. Nussimme vielä aamulla kiihkeästi vaikka Mikko oli jo yöllä pannut minua kaksi tuntia. Koska pillu ei ollut vielä kipeä niin ajattelin että antaa mennä vaan täysillä. Mikolla on seksissä rajut otteet, vähän pelottavatkin. Kovat otteet, hiuksista repimistä ja pakottamista kivun ja nautinnon rajamaille asti. Itsellä oli jo iso mustelma lantiolla, rinnoissa näkyvät puremajäljet ja päänahka kipeä hiusten vetämisestä.

Lopuksi  vain makoilimme sängyssä ja kerroimme toisillemme erilaisia panojuttuja. Näytimme  puhelimesta kuvia eri partnereista. Kivahan niitä  naimisjuttuja on kertoa ja kuunnella. Mikko kertoi halustaan alkaa maksulliseksi seuralaiseksi. Hän kävisi naisen kanssa teatterissa tai konsertissa ja lopuksi panisi asiakastaan. Kysyin häneltä että entä jos nainen on hirveän ruma niin Mikko meinasi että kyllä se runkaten onnistuisi. Hyvä asenne. Onneksi minun ei tarvitse vielä maksaa seksistä.  Puolenpäivän maissa Mikon kaverit tulivat hakemaan hänet jonnekkin ostoksille. Itse aloin päiväunille, olihan yöunet jääneet aika vähäisiksi.

Selailin tänään facebookia ja huomasin että Mikon kaverina on yksi ex-panoni, josta olen aikaisemmin kirjoittanut tännekin. Olisi kiva tietää huomaavatko pojat joskus että heillä on sama pano : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti