perjantai 31. elokuuta 2012

Iltauinnilla


Taas oli yksi kauneimmista heinäkuun kesäpäivistä. Päätimme ystäväni Marjan kanssa että ottaisimme vähän juomaa mukaan ja siirtyisimme viihteen puolelle. Istuimme keskustassa puiston penkillä ja nautimme vähän viiniä, siinä samalla seurasimme ohi lipuvaa liikennettä ja ihmisiä kesäillassa. Kohta ohi ajoi iso auto ja kuskina oli meidän yhteinen puolituttume Sale. Tästä miehestä löytyy kaikki miehen tärkeimmät piirteet, siisteys ja kiinteäksi treenattu vartalo. Pyysimme häntä ajamaan auton parkkiin  ja liittymään sueraamme. No parkkipaikkaa ei tietenkään löytynyt ja hän ajoi takaisin meidän ohi jolloin huusimme hänellä että me tulemme hänen kyytiinsä. Pian istuimme mukavasti ison auton kyydissä.



Kävimme tankilla huoltoasemalla ja suuntasimme matkamme lähellä sijaitsevaan pieneen rantapubiin. Nautimme siellä parit siiderit ja höpöttelimme kolmestaan niitä näitä. Oli tosi mukavaa ja rento meininki. Sitten saimme päähämme että lähdettäisiin uimaan.



Päätimme vielä käydä mun kämpän kautta jotta saisin vaihdettua bikinit päälleni, sitten ajoimme lähellä sijaitsevalle uimarannalle. Minä ja Sale pulahdimme kesäisen lämpimään veteen ja Marja tuli kohta meidän perässä. Lilluimme vedessä aika kauan aikaa kosketellen ja nauttien toisistamme, sitten lähdimme autolla takaisin mun kämpille.

Koska jokivesi oli ollut aika viileää menimme kolmestaan lämpimään suihkuun. Kohta hieroin suihkussa itseäni Salea vasten, laitoin itselleni suihkugeeliä ja tein siitä vaahtoa sienen avulla. Hieroin vaahtoa rintoihini ja alavartalooni. Sale tykkäsi tästä.



 Pyysin miestä riisumaan uikkarit pois ja samalla näin hänen ihanasti seisovan kaarevan kalun. Jatkoin hänen hyväilyä ja kohta tuo kivikova kalu oli mun sisässä. Pidimme yllä ihanan rytmikästä liikettä siihen asti kunnes lämmin vesi loppui. Jouduimme siirtymään huoneen puolelle. Nautimme lämmintä teetä ja kumpikin ajatteli että seuraavalla kerralla otetaan oikein kunnolla. Tämä kerta Salen kans jäi tähän mutta uusiksi olemme ottaneet pitemmän kaavan mukaan jo monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti