keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Jouluaattoa odotellessa

Nyt tiedän millainen mies joulupukki on. Hän on ihan täydellinen naistenmies : ) Sain sähköpostia jossa joulupukki ilmoitti tulevansa mun luo jo ennen aattoa. Hyvä että tulee ennen aattoa koska pukkihan olisi aivan liian kiireinen aatonaikaan.

Pukki soitti ovikelloa, menin avaamaan ja edessäni seisoi pitkä ja komea mies. Pyysin häntä peremmälle, tarjosin hänelle juotavaa ja esittelin hänelle asuntoani. Pian istuimme vierekkäin ja sylikkäin kiehnäten toisiimme. Juttelimme kaikki kuulumiset ja olimme tosi lähekkäin, makoilimme sangyllä, pussailimme joka tuntui tosi hyvältä. Se loi intiimiä tunnelmaa välilllemme. Tämä mies onnistuu viemään tunnelman kattoon.



Raotin vähän pikkuhousujani ja aika kohta jo riisuin  ne pois. Pukilla oli kaikista isoin penis jonka olen ikinä nähnyt livenä. Kohta nuolin tätä miehen valtavaa munaa, pidin tästä näkemästäni ja siitä mitä nuolin,  Huh, huh, varmaan tuolla munalla kaikki pillut tuntuvat kireiltä. Tykkään munan imemisestä mutta tuollaisen jöötin suihinottaminen vähän hirvittää, sillä suuni ei ole kokoa mickjagger. No hyvinhän se terska kumminkin suuhun mahtui. Olisin halunnut tätä aamuun asti, mutta eihän se ollut minusta kiinni, pukin täytyi lähteä..

Miehellä oli työmeno jonnekkin joulupukiksi. Ajatelkaa olin saanut ihan oikeaa joulupukkia ! Ja sain sitä ihan pilluun asti. Voin juoruta nyt kaikille naisille että joulupukilla on aivan helvetin iso muna ja joulupukki on älyttömän hyvä pussaileen !! Kokeilkaa vaikka : )

Seksikästä joulua kaikille !

1 kommentti: